4 Haziran 2012 Pazartesi

MİSAFİR SOFRASI-2

Merhaba arkadaşlar !!!
Bahsettiğim gibi haftasonu misafirlerim vardı. Eşimin iş arkadaşları ve eşlerini davet ettik. İlk defa tanışacağımız için; bir kat daha özendim :) Salata ve soslara da yemekler kadar ağırlık verdim diyebilirim. Minik gözüküyorlar ama epey oyalayıcı oldu. Olsun afiyetle yendi ya bu bütün yorgunluğunu almaya yetiyor insanın. Sofra düzeni yine aynı oldu, çünkü alışverişe çıkamadm. Aslında niyetim değişik peçeteler, süslemeler almaktı. Neyse buyrun soframıza...:)


Bu ilk hazırlık safhası, daha sonradan masama paçanga böreklerimi ve tatlımı da ilave ettim. Boş gibi gözüktüğüne bakmayın yani, daha yemeklerim de cabası :D

Veee salata ve soslarımızın detaylı halleri...

Cevizli havuçlu-kabaklı meşhur salatam

 
Acılı ezme

Avokado sosu

Haydarili patates sepeti
(ben bu haydariye fena taktım:)

Fotoğraflayabildiklerim bunlar. Tahmin edersiniz ki böyle davetler telaşeli oluyor. Hele ki benim gibi stresli, sürekli 'yetişmicek' modundaki bir insan için; bu kadarını fotoğraflayabilmem bile büyük başarı. Kendimde büyük gelişmeler görüyorum:)

Misafirlerim de bir o kadar güzel insanlardı. Biz bayanlar ilk defa tanışmamıza rağmen acayip kaynaştık. Sanki daha önceden tanışıyormuşcasına doğaldık diyebilirim. Hatta bir sonraki buluşmanın sözünü bile verdik. Ama laf aramızda beyler duymasın; sadece bayanlar buluşcaz :)

Herkese kucak dolusu sevgiler...:)

4 yorum:

  1. şu haydarili patates sepetinde gözüm çok acayip kaldı haberiniz olsun :) bide şu kelime doğrulamayı kaldırırsanız çok daha rahat yorum yapılır tabi sadece bi fikir ;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederm farkında bile değilim kelime doğrulamasının fln,belirttiğiniz çok iyi oldu:) patates sepetinin lezzeti de güzeldi.yapımı çok kolay,bide haydariyi nereye koysanız yakışıyor:)

    YanıtlaSil
  3. nefis ve aynı zamanda şık bir sofra ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler, eminim sizler daha şık sofralar hazırlıyorsunuzdur. 'en güzel sofra' yarışmama bekliyorum hepinizi :)

    YanıtlaSil