25 Haziran 2012 Pazartesi

YARDIMMMMMM: AHŞAP BOYAMA KURSU ARIYORUM

Arkadaşlar, ahşap boyama kursuna başlayacağım. Bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? İstanbul Avrupa yakasında olmalı. Mekan olarak da sıcak, samimi bir ortam olursa tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum :)

2 yorum:

  1. Ben de sana bu konu ile ilgili yazacaktım dün ama belki İstanbul gibi büyük şehirlerde ya da özel atolyelerde durum farklıdır diye sonra yazmaktan vaz geçtim. Ben Balıkesir'in ilçesinde halk eğitime bağlı ahşap boyama kursuna katılıyorum. Ahşap boyama kursları haziran başında sergilerini düzenleyip yaz dönemi boyunca kapalı kalıyorlar. Yazın sıcağında boyalar kuruyor ve vernik ile uğraşmak zorlaştığından buralarda kurslar eylül gibi tekrar faaliyete giçiyor. İnşallah aradığın kursu bulursun çünkü çok keyifli bir uğuraş, iyi şanslar canımcım.. (^_^)

    YanıtlaSil
  2. normalde ben de halk eğitime gitmeyi düşünüyordum, ama dediğin gibi uzun soluklu bir kurs olduğu için yaz döneminde yok. ben de biran önce başlamak için heveslendim açıkçası. burda özel bir kurs buldum bakalım, söylediğin problemleri sorarım, olmadı bikaç ay sabredicem. ama evde deneyeceğim kesin. bir şeyi taktım mı takarım :) çok saol cnm bu ayrıntıları bilmem iyi oldu :)

    YanıtlaSil