25 Eylül 2012 Salı

İÇ HUZUR VE ALDIĞIM EN GÜZEL HABER

hala gözlerim dolu dolu, hala içim içime sığmıyor. dün aldığım haberin heyecanıyla uyuyamadım bile mutluluktan. öyle rahatlamış ki bedenim, öyle hafifim ki şu an; bir kuşun kanadına takılmış ordan oraya uçuyorum göklerde sanki. dün huzursuzlanan yüreğimin acısını dindirmeye daha güzel bir merhem olamazdın. elimden bu kadarı mı geliyor, hayır daha fazlası olmalı diye yakınırken; iç seslerim avazınca bağırıyorlardı, dahası olmalı, layığını bulamıyor hiç bir şey, yetemiyor yaptıklarım. yapacaklarım hep gelecek zamanda kalıyor, ya da geçmişte kalan konuşmalarda... oradan geçen bir kuşun kanadında benden alakasız yerlere sürükleniyor düşünülenler... zaman akıp geçiyor, elde avuçta bir avuç toprak götüreceklerin. kelimelerin değeri yok, verilen sözlerin değeri yok; uygulamaya geçmek lazım. iç huzuru yakalamak için çaba sarfetmek, kendinden eksilmeden, artırarak yola devam etmek lazım. sonbaharda savrulan o sarı yapraklar gibi değil; bir kelebeliğin ölümünü bekler gibi çaresizce de değil; bir karıncanın koca bir dağa tırmanmak için attığı ilk adım gibi olmalıyız. içimizdeki lüzumsuz sesleri değil; yapacaklarımız için heyecanla atan kalbimizin sesi olmalı kulak verdiğimiz. tek bir şey için olmalı mücadelemiz, tek olmalı seslerimiz.

en yakın arkadaşlarımdan, can dostum, bana öyle güzel bir haber verdin ki; öyle güzel bir anımda verdin ki hem de örtüneceğin haberini; Allah yolunu açık etsin inşallah. Allah sana bununla beraber daha nice güzel kapılar açsın. vesile olabildiysem bir nebze ne mutlu bana. Allah örtünmek isteyen herkese nasip etsin, herkesin de bu güzel duyguyu içine versin inşallah. 

benim örtünmemle ilgili postu okumak isterseniz; buraya tık tık. Sevgiler....

5 yorum:

  1. Ne güzel bişiye vesile olmuşsun
    çok mutlu oldum senin adına
    Bi okdarda kıskandım imrendim :)
    Darısı bnm başıma..
    Bende Kur-an Öğretmiştim bi arkdşım ve onun kızına..
    Cidden mutlu oluncak kadar güzel bi haber bu..
    Ne kadar sevap yazılmıştır şimdi sana:)
    Sevgilerimle ...öptüm kocamann

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol cnmcım, amin inşallah.
      Allah herkese nasip etsin.
      kendim kadar sevindim,
      hele ki ben daha yeni örtünmüşken;
      en yakın arkadaşımdan da bu haberi almak,
      çok güzel bir mutluluk.
      senin yaptığında bir o kadar güzel,
      Allah hepimizin gönlüne göre versin.
      sevgiler benden, öptüm büsbüyük :)

      Sil
  2. benim de en yakın arkadaşlarımdan biri geçenlerde vermişti bana bu haberi ben de çok mutlu olmuştum:) insan çok seviniyor böyle şeylere... hayırlı olsun arkadaşına:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin cnm inşallah :)
      kararını verdi, şimdi örtünüp çıkmak ve
      yeniden merhaba demek kalıyor hayata:)

      Sil
  3. Canımmm yaa telefonda da hissettirdin bana ne kadar sevindiğini ve duygulandığını :)) hatırladıkça mutlu oluyorum ve bir an evvel sarılmak istiyorum sanaa! yarın yeni hayatımın ilk günü.. Kendimi aksine özgür ve kuş gibi hissediyorummm.. İlk şalımı bile aldım hediye :)Evet hazırım hissediyorum bunu! Yaşanacaklar her ne olursa olsun, Allah yanımda ya bunu bilmek bana cesaret veriyo ve senin gibi böyle sevinen yüzlerin olması insanı iyi hissettiren.. ÇOOk şanslıyım ben çok iyi arkadaşlar edinmişimm! Hani sen bana ilk açıkladığında otobüste duygulanmıştık ya inan ben de o an kendimden çok sevinmiştim adına.. En güzel hediyeyi vermiştin bana :)

    Heyecanlıyım, mutluyum, umutluyum ve en önemlisi de gururluyum olmadığım kadar! :))

    Bir de seni hakkaten çok seviyorumm! :)

    YanıtlaSil