2 Ağustos 2012 Perşembe

HA GAYRET 100 KİŞİ OLALIM, HEDİYEYE ULAŞALIM :)

Çabuk çabuk büyüdük, biraz emekledik ama şimdi koşar adımlarla, daha çok faydalı şey yapmak için acele eder oldum. Bloğu bir o yana çektim, bir bu yana. Her şeyden olsun istedim. Modayla başladım, satış bloğu olarak; ama faydalı şeyler okumak, yazmak daha çok keyif verdi bana. Yine yapıyorum satış, özellikle el emeği ürünlerimi satıp, bir kazanç elde etmek harika bir şey. Sonuçta kendi ürettiğim, emek verdiğim şeyler ve beğenilmesi bana apayrı bir mutluluk veriyor. 

Takı tasarımla başladım. Buraya koyduklarım bir kaçı sadece. Yakın çevremden çok sipariş aldım. Şenlikler, kermesler derken takıdan istediğimi aldım sanırım. Yeni şeyler öğrenmeli, farklı konularda da geliştirmeliyim kendimi derken; arayış içine girdim. El emeğine hayranım, bende yarattığı mutluluğa, sonuçlarına... Kısacası bir terapi benim için. Ve daha güzel işler yapmak için kendimi geliştirme aşamasına aldım. İnşallah bir kaç ay sonra farklı bir hobiyle karşınızda olurum. Ama sanırım bir süre sizlerle güzel şeyler paylaşmak, öğrenmek, tavsiye etmek, ve bir çok kişiye faydalı olmak amacım. Allah' ın izniyle inşallah.... :)

Beni ekleyen her bloğu, tek tek inceledim. Kimlere hitap ediyor paylaştıklarım, kimlerle yorumlarda daha sık buluşup samimiyet kurabiliyoruz, en çok hangi yazılarım ilgi çekiyor gördüm. Ama yine de benim bloğum her telden arkadaşım; çünkü özgür olduğum bir dünya gibi bloğum. Yazdıkça yazasım, sohbet edercesine saatlerce konuşasım var. Benim bloğumda tarlayı ben ekiyorum, siz biçiyorsunuz bir nevi. Bu yüzden de meyvelerini hep beraber yiyoruz diye düşünüyorum. Hepimiz birbirimize çok şey kazandırıyoruz. Ben ortaya bir konu atıyorum, sizler yorumlarda bulunuyosunuz. Yazdıklarının okunmasını bilmek, karşılığını almak süper:)

Ayy ne kadar uzattım konuyu dimi? Ama ben çok mutluyum bloğumda :) Ve diyorum ki daha da büyüsün bloğum, kocamaaaaannn olalım. Veeeeee 100. kişiyi gördüm mü hediyelere boğulalım :))) 
Hepinize teşekkürler canlarım :))

2 yorum:

  1. inşallah 100. kişiye ulaşırsın canım...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin tatlım inşallah o da olur ne kaldı şurda :)
      benden de sevgilerrr :))))))

      Sil