30 Kasım 2012 Cuma

OKULUMUZ İÇİN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI BAŞLATIYORUM

Arkadaşlar, birçoğunuz biliyor ki Kardeş Okullar sitesinden Erzurum Aziziye Bingazi Köyü' ndeki çocuklarımızı tesadüfen bulmuş ve onlara kitap, oyuncak ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunmuştuk. aldığım tepkiler çok olumlu ve duygulu msjlardı :) çocuklarımızın hediye heyecanını görmek için; buraya tık tık. hatta birdahaki kampanyaya katılmak ve bu çocuklarımıza birkez daha yardım eli uzatmak için can atan bir çok arkadaşımız vardı. 

okuma kitapları göndermiştik; fakat şimdi niyetim bu çocuklarımıza geniş bir kütüphane oluşturmak. ilkokul seviyesinde, okuma kitapları göndermenizi rica ediyorum sizlerden. gelin hepberaber zengin bir kütüphane oluşturalım onlara. köy şartlarında, kitap çeşitliliğine sahip olabildiklerini düşünmüyorum. haydi o fırsatı biz sunalım onlara :)


NOT : temiz, yıpranmamış, hatta imkanınız varsa yeni kitaplar gönderebilirseniz sevinirim.
detaylar için bana buradan, facebook sayfamdan ya da minikatolyem@gmail.com adresimden ulaşabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Canımmmmmm :) çocukların yüzündeki masum mutluluk paha biçilemez bence! Çok güzel bişe yaptınız emeğinize sağlık.. Birlikte daha çok yardımlara vesile olabilmek dileğiyle inşallahh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amiiiinnn cnm inşallah :) çok saolasın desteğin için, kucak dolusu sevgiler...

      Sil
  2. TNT her kesen kitap toplama kampanyası yapıyordu, bu sene yapmamış:( Kitapları ücretsiz taşıyacak bir kargo şirketi bulsam, özellikle çalıştğım kurumdan belki yüzlerce kitap bulup gönderebilirim tüm Türkiye'ye... Eğer bildiğiniz bir kargo şirketi varsa yazar mısınız lütfen?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani bizim kampanyamız için mi göndereceksiniz bu kitapları, inanın çok mutlu olurum :)) ben bir çözüm bulup, sizin ücretsiz bir şekilde göndermenizi sağlayacağım inşallah. size ulaşabileceğim bir mail adresi varsa; yazarsanız sevinirim. Allah razı olsun, çok çok sevinirim :)

      Sil
    2. mail adresimi gönderdim, görüşmek üzere...

      Sil