2 Ağustos 2012 Perşembe

KOMBİN-3

Herkese günaydın :D Ne zamandır fırsat bulup da bir kombin postu hazırlayamadım. Bu kombin postlarımın amacı; hem örtülü bayanların da şık olabileceği, hem fikir vermek, hem de benim hoşuma gidiyor başka bloglardaki bu kombin postları. İlgimi çekiyor yani, resimlere bakıp güzel kıyafet uyumlarını görmek. Ama kısa köse etek ve kollar ya da yarı bağlı eşarp ya da şallar değil. Birazcık dikkat edelim arkadaşlar. Evet genciz özenebiliriz; fakat bizi örnek alacakları düşünüp, güzel temsil edelim örtümüzü. Kolları uzun olsun, etekler bileğe kadar olsun, pantolon giyiyorsan uzun tunikleri tercih ediyorsan, şalını güzelce örtüp saçlarını ve ziynet yerlerini gizleyebiliyorsan, amenna diyecek tek kelimem yok. Çünkü ben de çok seviyorum güzel giyinmeyi, renklerin cıvıl cıvıl uyumunu, güzel rengarenk şalları, tulumları, parıl parıl şeyleri evet. Maalesef ki nefsimize bir yere kadar hakim olabiliyoruz, tam anlamıyla asla. Genciz özeniyoruz, süsleniyoruz da evet. Ama sınırları da koruyalım, abartıya kaçmayalım, hanım hanımcık olalım.

Neyse çok uzattım. Bu yazının ardından cıvıl cıvıl bir kombin yayınlarım ben :) Seviyorum bosbol etekleri, elbiseleri :) Hoşça bakın zatınıza :)






6 yorum:

  1. iyi anlamda canım :) kötü anlamda düşünsem yorum atmam ki ne gerek var kalp kırmaya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederm cnmcım, senin de zaten renkli şeyler sevdiğini düşünüyorum. arada kombinliyorsun çiçekli gömlekler, renkli etekler fln. takip ediyorum kombinlerini. ama yazın da pek bi güzel oluyo ya rengarenk çiçekli elbiseler, etekler :)

      Sil
  2. güzel cıvıl cıvıl tam yazlık bir kombin olmuş...
    güle güle giy canım...
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam şirineciksin ya hepsine nasıl da yetişip yorum yapıyosun
      saol cnmcım daha güzelleri senin olsun inşallah :)

      Sil