20 Temmuz 2012 Cuma

KURTARICI BİR MODANİSA ALIŞVERİŞİ

Şu yaz sıcaklarında kullanmak üzere harika bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum. Çok az alışveriş sitesinde olması ve hemen tükenmesi sebebiyle bir türlü alamadığım kolluk ve boyunlukları nihayet alabildim. Ne kadar kurtarıcı olduklarını kullandıkça anladım. Artık gerçekten örtülü bayanları da düşünen tekstil sektörü, bu konuda kendini aşmış durumda. Görünümde ne kadar basit olmasına rağmen, yıllardır kat kat giyinen bayanlar için nihayet bunları bulmayı akıl edebilmişler.





Özellikle yazın uzun kol bluz ve elbiseler bulamayıp (ya bağrı açık olur ya kolları yetim), kat kat badi üstüne badi giyme derdi sona erdi benim için. Daha yeni örtünmüş biri olarak, neyse ki bu konuda çok zorlanmadım diyebilirim. Hatta abartılacak bir durum hiç yokmuş. Hattta ve hatta çok daha kolay oluyor arkadaşlar, saçla başla uğraşma derdi yok, uzun kollu kıyafetlerle bu kavurucu sıcaktan daha güzel korunuyorsunuz söyleyeyim :)

Neyse gel gelelim bu kolluk ve boyunluklara bayıldım. Bu zamana kadar hep süslü püslüydü boyunluklar, her şeyin içine olmayacakmış gibi geldiğinden almaya cesaret edememiştim, ama Modanisa ' dakiler sade ve incecik, tükenmeden kapışın derim. Üstelik fiyatları da çok uygun. Buyrun diğer modeller için Modanisa.com: tık tık

5 yorum:

  1. hayırlı olsun tatlım...
    güle güle kullan...
    evet uzun kollu ve yakası kapalı şeyler bulmak gerçekten zor....
    iilk kapandığım zamanlar çok sinir oluyordum...
    ama şimdi uzun kollu gömlekler ve altına güzel bir etekle tamamlıyorum...
    ah bide uzun kollu güzel elbise bulsam...
    alıcam...
    sevgiler....
    hayırlı ramazanlar canım....

    YanıtlaSil
  2. saol cnmcım daha güzelleri sizlerin olsun.
    çok şükür artık kapalıları da düşünüyorlar.
    bundan birkaç sene öncesine kadar,
    hiç bir şey yoktu kapalı olarak.
    benden de sevgiler,
    sana da hayırlı ramazanlar tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. böhöööööv :( ben ne zaman baksam bunlar tükenmiş kalmamış oluyo :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl ya anında tükenmiş hakkaten.
      birkaç rengi var cnm işine yarar mı bilemiyorum.
      ama siyah ve beyazı iyi olurdu her şeyle kullanmaya:(
      neyse ben haber veririm yine sana biyerlerde denk gelirse...

      Sil
  4. sakın sakın bu siteden alışveriş yapmayın bayanlar. aldığımız ürünler hep yanlış geldi, paramızı iade etmediler, paranızla rezil oluyorsunuz. Asla asla alışveriş yapmayın, kaç kere ağzım yandı hep aynı hataya düştüm artık modanisa ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor. Çok çok ikiyüzlüler samimi de değiller, hep yalan söylüyorlar telefonlarda. SAKIN arkadaşlar kanmayın bu siteye SAKIN ALIŞVERİŞ yapmayın. benden size tavsiye. Aklı olan alışveriş yapmaz.

    YanıtlaSil