9 Nisan 2012 Pazartesi

HERKESE MERHABALAR...

Öncelikle hoş buldum:) Nisan ayındayız ve hala havanın nasıl olacağını kestiremiyoruz. Güneşe gerçekten hasret kaldık. Sıcacık bir güne başlayacağımı gördüğüm anda içim kıpır kıpır oluyor. Ama bugün maalesef hava yağmurlu fakat ben bloğumu açmanın verdiği keyifle çayımı yudumlarken sizlerden gelecek olumlu ve olumsuz eleştirileri bekliyorum heyecanla… Her neyse bunalımlı bir hava olsa da ben ilk bloğumu yazarken sizlere tüm enerjimi aksettirmek istiyorum.
Blog konusunda  benim de sizlerle paylaşacağım şeyler çok farklı olmayacak belki de ama en azından özel hayatı özel olmanın dışına çıkartan ya da sadece bana ait olmaktan çıkan bir blog olmayacak benimkisi. Belki tasarımlarımı paylaşacağım,  belki tavsiyelerde bulunacağım, belki o anki ruh halimle ilgili sizlere içimi dökeceğim; fakat bütün bir günümü herkesin önüne sermek gibi bir niyetim yok bunu başından söyleyeyim:) E tabi benim de ona göre takipçilerim olacak, paylaşacağımız şeyler sadece moda olmayacak ve sizlere bir şeyler katabilmek en önemli gayem olacak inanın…
Evet modayı seviyorum, güzel giyinmeyi seviyorum fakat sıkı bir moda takipçisi değilim. Belki de hiç değilim denilebilir aslında. Yani düşündüğümde hiçbir modacının ismini bilmem, şunun çizgisi şöyle, bunun ki böle diye asla yorum yapamam:) Sanırım ben kendi kendimin modacısıyım; şöyle ki alışverişi seviyorum her bayan gibi, kıyafetleri birbiriyle uydurmasını becerebildiğime inanıyorum ve benim için her yer bir alışveriş sahası olabilir. Pazarlar, marketler, mağazalar… Her kıyafetimizin markalı olabilmesi söz konusu olamaz sanırım. En azından bu benim için böyle. Ben pazarda dolaşmayı, tezgahları eşeleyip hiç ummadığım tezgahlardan hoşuma giden harika şeyler bulabilmeyi de seviyorum. Yandaki teyzenin kızına almayı düşündüğü bluzu, içim giderek bir an önce bırakıp kapabilmeyi bekleyen bir avcı gibi hazırda beklemeyi de seviyorum. Mağazada beğendiğim bir ürünü indirime girmesini bekleyecek sabrımın olmasını da seviyorum. Kısacası her şeye kolay ulaşmayı sevmiyorum:) Her görüp beğendiğimizi alabilseydik sanırım dolaplar kıyafet yığınına dönerdi ve bu da israftan başka bir şey olmazdı.
Şimdi sizlerle öncelikle takı tasarımlarımı paylaşacağım. Bu uğraşı benim ilk göz ağrım. Uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığım, çok rahatlık veren bir hobi benim için. Bunlar şimdilik son tasarımlarım. Asıl farklı uğraşılarım var. Emeğimin beğeniyle geri döndüğü, uzun zamandır uğraştığım ve internet ortamında da merakla beklenen ürünlerim gelecek. Çok yakında onları da sizinle paylaşacağım. İlk olarak bu şirin şeylerle merhaba demek istedim sizlere. Hayırlı günler diliyorum...







'Pembiş Örgü Kolye'_KARGO DAHİL 40 TL
 
Tığ ile elde örülmüş olup doğal taşlarla kombine edilerek tasarlanmıştır. Ayrıca, kemer olarak da kullanılabilir gerçekten çok şık duruyor.














  Karayip Korsanları_KARGO DAHİL 25 TL
 
Mumlu iple örülerek,kristal boncuklarla süslenmiş gemici kolyem.

















                                           
                                                Uçuşan Yusufcuklar_KARGO DAHİL 25 TL
 

Pembeyle yeşilin birlikteliğinin gözüme bu kadar hoş geleceğini tahmin etmezdim ta ki bu kolyeyi yapana kadar.Klasik renk uyumlarının dışına çıkmak istedim ve sizin de bu farklılığı cesurca taşımanız ve girdiğiniz ortamlarda farklılığınızı belli etmeniz için tasarlanmış bir kolye...Sadece ucunda kullandığım pembe kuvars taşlarla kolyeye ışıltı katmak istedim.Şirin ama şık bir kolye oldu:)  

 diğer ürünler için facebook sayfamıza tık tık

siparişleriniz için: minikatolyem@gmail.com adresine mail atmanız yeterli. Kapıda ödeme kolaylığı ile güvenilir alışveriş imkanı. Yeni ürünler çok yakında...:)

3 yorum:

  1. pembe olanı çok beğendim yapılışını biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz. sade iplikmi kum boncukmu net değil bende iğneyle yapıyorum şuanda hapishane işi yada peyote tekniği dedikleri türden tığlada örülür ama ip görunur diye iğneyle yapıyorum bitince bloğumda yayınlarım inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle teşekkür ediyorum :)
      evet bu hapishane işi dedikleri teknik.
      ben tığ ve naylon iple ördüm.
      sık bir şekilde ördüğünüzde ip belli olmuyor.
      tabii ince kum boncuklarla kullandığınız ipin rengi birebir tutarsa çok daha iyi olur.
      bu tekniğin iğneyle de yapıldığını biliyorum;
      fakat bana tığla örmek daha kolay geldi.
      kolay dediğime bakmayın,yapıyorsanız biliyorsunuzdur ne kadar sabır gerektiren bir iş olduğunu :)ki bu kolye de 2 metreye yakın örmüşümdür. neyse umarım açıklayıcı olmuştur.
      kolay gelsin size de...

      Sil
  2. teşekkürler. bende bitirdim.ikinciye başlıyorum bu sefer tığla öreceğim.

    YanıtlaSil