13 Aralık 2012 Perşembe

KAPI SÜSLERİ

şu sıralar bir kapı süsü furyasıdır aldı başını gidiyor. özellikle çevremdeki hamile arkadaşlar, son aylarında bu telaşe düşmüş durumdalar. eski klasik yuvarlak kapı süsleri demode oldu artık, ki önceden o bile meraklı birkaç kişinin yaptırdığı bir şeydi. şimdilerde ise süslemeler bir yana, mevlütlerin dışında, baby showerlar, diş buğdayı günleri, 1 yaş doğumgünleri, vs. aldı başını gidiyor. bence hoş şeyler, seviyorum arada bu keyifli buluşmaları. mesela baby shower başta saçma gelse de; şimdi düşünüyorum da anne adayının son aylarında kafasını dağıtmak, onu neşelendirmek için yapılması gereken aktivitelerden bence de. hatta bu organizasyon işine de girişmeyi düşünmüyor değilim; hazırlık aşaması, değişik fikirler üretmek çok keyifli :)

neyse velhasıl hoşuma giden birkaç kapı süsünü sizlerle paylaşmak istedim. bildiğiniz gibi; elemeğiyle yapılan şeylere hayranlığım var napıym :)

bebek ve çocuk odaları için;






ev ya da dükkan kapı süsleri;




ve tabiki dkaredesign;







arkadaşlarım da bebek kapısüslerini ve doğum hediyelerini dkaredesign' dan sipariş etti. siparişler teslim edildiğinde; farklı figürleri de sizlerle paylaşırım. ben de evim için birtane sipariş vermeyi düşünüyorum; ama hepsi öyle güzeller ki karar vermek çok zor :)

1 yorum:

  1. çok güzeller gerçekten ne güzel derleyip toplayıp bizim önümüze sunmuşsunuz ,paylaşım için teşekkürler çok beğendim ,sevgiler

    YanıtlaSil