27 Kasım 2012 Salı

KOMBİNLER, KOMBİNLER, KOMBİNLERRRR...6-7-8

bu gün sizlerle 3 ayrı kombin paylaşacağım. uzun zamandır, kombin yayınlamıyordum özlemişim. ama hepsini bir araya getirip fotolamak gerçekten zaman alıyor, ne var onda demeyin, düzgün çıksın diye uğraşıyorsunuz epey. günü günü şunu giydim, bunu giydim diye fotolayamıyorum ben; ama genel anlamda birbiriyle kombinlediklerim ve tarzımı yansıtanlardan seçmece yapıp fotoluyorum işte. sonuçta her gün farklı bir şey de giyilmiyor, döndür döndür nihayetinde en fazla iki-üç haftada bir bu parçalardan biri elbet giyiliyor. fazla israfa gerek yok! :)

hadi fotolara geçelim...





bu kombinimi seviyorum. balon kesim eteğimi Armine' nin indiriminden kapmıştım. hem de inanmayacaksınız 30 tl ye :) hırkam tiril tiril altı tül, kayınvalidemin hediyesi Perlina' dan. demiştim kendisi zevklidir diye. gömleğim Tuğbavenn... marka söylemeyi tercih etmiyorum çünkü her zaman marka giyinmiyorum. eteği indirimden kaptım diye, hırka da hala sezonda olduğu için belirttim.





bu trençkot, bluz ve çantam internet alışverişlerimden. trenckot dediğime bakmayın incecik bir kumaşı var, üşümemek için değil sırf kombin için :)  o yüzden çok kısa bir dönem giyebiliyorum kendilerini. olsun böylece eskimiyor; çünkü çok severek giyiyorum hemen eskiyip yıkanıp solmasını istemem. ya markafoni ya trendyoldan almıştım hatırlayamıyorum. bluzum modanisa ganimetlerimden, onu da severek giyiyorum. resimdekinden daha şık geldiğini söyleyebilirim. modanisayı seviyorum :) çantam limangodan, facia alışverişlerimden. basit duruyor, tok bir derisi yok. ama elbetteki kullanıyorum bir çok kombinimle. hadi bu kez saydık hepsini ayakkabı ve eteği de söyleyeyim. etek yine tuğbavenn. ben 212 deki şubesinden almıştım, ama halen yenimoda da ara ara çıkmakta, beğendiyseniz yenimodayı takpte kalmalısınız. ayakkabılar deichmann., onun ayakkabılarını seviyorum hem ekonomik hem de çok rahat oluyorlar.





bu kombinimi çok seviyorum. pantolon normalde pek tercih etmiyorum. üzerine oldukça uzun tunikler giymeye çalıştığım için bulmakta zorlanıyorum. bunun da böyle durduğuna bakmayın dizlerime yakın geliyor. işte bu trenckotumu da çok çok severek kullanıyorum. leopar mı hayıııııııırrr!!! diyenlerdenken, sanırım fazla sırıtmadığı sürece sevmeye başladım bu deseni. tuniğimi de başta astronot kıyafeti gibi deyip beğenmediğimi, eşimin ısrarları üzerine deneyip duruşuna bayıldığımı söylemeliyim.içine uzun kollu bir badiyle kullandığımı da belirtmeliyim. 

bunlar benim beğenerek kullandığım kıyafetlerim. umarım sizlere de fikir olmuştur bu kombinler. sevgiyle kalın, kıyafetlerinize abartı paralar yatırmayın :)

10 yorum:

  1. Siyah beyaz kombini çok sevdim :) kış olduğu için kışlık eteğim hiç yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyah beyaz dediğin, kahveli olan son kombin sanırım. siyah gibi çıkmış fotolarda evet. saol cnmcım :) evet kışın pantolon daha iyi oluyor tabiki ama ben pantolonu çok fazla kombinleyemiyorum nedense. bide boy uzun olunca eteği daha çok yakıştırıyorum kendime,pantolonla sırık gibi oluyorum :D

      Sil
  2. leopar ben de hiç kullanmam ama bu trençkotun çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
  3. 1. ve 3. kombini çok beğendim :)))
    eminim üzerinde çok şık duruyorlardır....
    kısa botlarında harika...
    güle güle giyin canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol cnm benm güzel sözlerin için :)
      Rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin..

      Sil
  4. amannn o trench ne hoş bişii belli bir markası var mı canım ?

    YanıtlaSil
  5. şöyle bloglar arası dolanırken rastladım size iyiki rastlamışım keyifle okudum postlarınızı (daha henüz bir kısmını)okumayada devam edeceğim hemen izleyiciniz oldum çok içim ısındı bu bloga ...kombinlerin hepsi çok hoş ama son fotoğraftaki beyaz tuniğe bayıldım görsem hiç kaçırmam :) ...bende sizi beklerim :) ....sıcacık sevgiler benden size

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy nasıl mutlu oldum bu yoruma sabah sabah anlatamam :) çok teşekkür ederim,hemen geliyorum ben de ziyaretine. benden de kucak dolusu sevgiler cnm :)

      Sil